Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (3.57 secunde)
Inainte de a face acest lucru, tin insa sa precizez ca nu intentionez sa stric imaginea vreunui partid si sa o periez pe cea a altuia.
Daca America este tara tuturor posibilitatilor, Romania este locul in care se poate orice, iar urbea noastra nu face exceptie. ... Nu ma intrebati de ce, pentru ca raspunsul nu este la mine. ... E undeva in curtea municipalitatii, unde cineva nu-si face treaba.
Si fiindca este fiica lui cutarica, iar ea nu se impaca bine cu icsulica-democrat sef, ce credeti ca se intampla?
Iar cand nu sunt foarte importante, cu siguranta vor "deveni", din moment ce li se da atata atentie.
Politicienii cu greutate nu mai vorbesc despre necesitatea organizarii alegerilor anticipate, ci au gasit ca e potrivit sa analizeze posibilitatea formarii unui guvern de uniune nationala.
Asadar, dragi colegi, difuzati fara grija imagini cu demnitari care primesc spagi pentru ca, din "bunavointa" conducatorilor nostri iubiti, nu veti ajunge dupa gratii. Ma mira ca am fost "gratiati" si ma gandesc ca, totusi, nu este exclus ca parlamentarii neamului sa se razgandeasca din nou.
Toti acestia platesc niste chirii modice, pentru niste locuinte in care, teoretic, ar trebui sa locuiasca doar ministri etc, si refuza sa le paraseasca desi nu mai au dreptul. Toti cei enumerati se fac ca ploua, sau, in cazul lui Geoana, invoca faptul ca inca nu este gata...
Si nu doar la nivel de businessuri la nivel inalt, unde furturile sunt mascate in acte si rareori sunt dovedite si vinovatii pedepsiti, ci si la nivelul romanului de rand.
Venirea sarbatorilor pascale nu va aduce nimic nou in sufletul romanilor, cel putin nu al tuturor. ... Pentru romani Pastele inseamna distractie, frate. ... In consecinta, se simteau siliti sa tina un post in care nu credeau.
A unui print, ceea ce nu-i de colo. ... nimerim prin vagauna unde nu prea avem semnal la telefon (vai! ... De fapt nu, se ia o pauza, sa treaca o caruta care a umplut atmosfera de praf si care sigur ne va umple de bube ulterior. ... Super tare, frate!
Nu sot, nu fiu, nu frate. ... A unora care poate inca nici nu au auzit de Romania inainte ca baietii nostri sa moara pe pamantul lor? ... Nu am spune acum ca acolo cei care lupta nu o fac crezand in niste principii care le fac cinste.
Ca sa treci puntea, te faci frate cu dracul. Adica, daca vrei sa nu intri la apa, iti vinzi o parte din suflet, din moralitate, diavolului. Sigur, dupa ce ai trecut puntea, poti sa rupi fraternitatea si sa te intorci la religia ta, chiar si cu capul plecat.
Este semnul bolii de care sufera aceasta natiune, care in 20 de ani de zile nu a reusit decat sa-si constituie doua clase - una foarte saraca si una foarte bogata. ... Te intrebi ce naiba dau acesti oameni la schimb pentru ca oferta salariala sa fie atat de consistenta.
Nici saptamana aceasta Prefectura nu a scapat de astfel de pichetari.
Tortele si-au facut de cap, in arena, dar si in preajma ei, pe la Maternitatea Giulesti, unde fanii rapidisti au vrut sa-si "lumineze" rivalii si poate ca ar fi reusit daca nu interveneau jandarmii.
Cum ai ales sa te lansezi in muzica? - Nu am terminat inca facultatea! Am facut doua facultati, una de Instalatii si alta de Management, dar nu sunt inginer cu diploma. ... - Hai, frate, sa fim seriosi!
Pentru ca nu si-a dorit niciodata sa aiba sef, Loredana a ales o cariera muzicala. ... - Nu cred ca exista un tipar. ... Un artist este cel care nu intra in rutina si nu crede in bariere, care descopera in fiecare zi ceva. - Ce te-a determinat sa alegi cariera muzicala?
In fapt, anchetatorii au retinut ca cei doi inculpati si invinuita Maria Constantin, mama fratilor Constantin, au santajat-o pe partea vatamata D.S., din Craiova, pentru ca in contul unui imprumut de 95.000 de euro sa le ramburseze suma totala de 340.000 de euro sau, daca nu, sa le ofere drept garantii mai multe imobile.
"Nu s-a putut face testarea cu etilotestul din cauza leziunilor. ... In urma cu un an de zile, tot in preajma Craciunului, un frate al preotului a murit in Germania, dupa ce acoperisul unei biserici s-a prabusit peste el.
"Daca intra bara lui Ianis, nu mai batea nimeni campii ca Mirel a gresit cand a zis ca i se termina contractul.
google-analytics.com